Besöket

Läkaren Ulrik hade ett besked i dag: Det är inga bakterier eller parasiter som gör Solkillen dålig. Det sista provsvaret har inte kommit än. Sköterskan försökte jaga det medan vi var där men utan resultat. Vi fick veta att den typen av prov kör de varannan vecka (?) på KS.. Ja så nu ska vi vänta en vecka till! Kändes som lite antiklimax nu när jag och mannen var så ”taggade” på att få veta i dag.

Läkaren berättade att det inte är vanligt att så här små barn får sjukdomar som Chrons eller Ulcerös Colit… men det händer. Det är tydligt att Solkillen inte är frisk och att han har blod i avföringen och hög sänka samtidigt som han har feber samt att hans allmäntillstånd varit så dåligt tyder på att det är något som inte hör till det normala. Det har vi ju redan förstått. Man känner sitt egna barn bäst!

Dagens stora glädje är att liten nu ber om mat och äter. På vägen hem från Martina sa han: ”Hambujaje” så det fick det bli, en naturell en från det stora M:et, något han aldrig annars skulle få men nu råder undantagstillstånd här hemma.

Vi ska få komma till barngastro oavsett vad provet nu visar och där blir det både en gastro- och rektoskopi. Jag är bara glad attv i kommer till en specialist så fort vi får.

Ulrik tror, i dagsläget, att sonen har en inflammation i magen men var vet vi ju inte.. I dag kollade man sänka igen och så gluten eftersom det testet inte är gjort på länge (i november kollade de det via mottagningen här hemma).

Att liten piggnar på sig är underbart men han är trött. Efter sjukhusbesöket skulle vi bara sova middag men vi vaknade 3 timmar senare! Det är då det griper tag i mig att han inte är frisk.

I dag är jag lättare om hjärtat men jag vill ju fortfarande veta vad vi har att förhålla oss till och om vi kan få bukt på dessa blodiga diarréer. Återigen: Tack för alla era goda, stärkande tankar.

Annonser

One thought on “Besöket

  1. Åh.. Jag kan inte ens försöka föreställa mig vad ni går igenom utan att ögonen fylls av tårar. Sänder all mental styrka jag kan!

    Stora kramar till er alla tre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s