Lite torr

Och för att förtydliga detta inlägg i efterhand (eftersom det råder så mycket prestationshysteri på olika forum på nätet när det gäller blöjor och sova egen säng mm.) vill jag berätta att Solkillen i ca. två månaders tid har dragit i blöjan och verkligen visat att han inte vill ha blöjan på dagen. ”Inte bra mamma, blöja bort” har han sagt.

Efter ett tag började vi leka med pottan och erbjuda att sitta på pottan efter alla måltider och sovstunder. På det sättet har det fungerat för oss och så länge vår kille är nöjd och vill gå på pottan så får han det. Hade han inte varit redo hade vi inte försökt få han att gå.

Här har det gått fort fram:

Solkillen går på pottan och vi har ingen blöja när vi är hemma på dagarna! I dag sov liten dessutom lunchvilan torr. Det är helt otroligt och jag och mannen beter oss som två fånar när liten visar upp pottan och skriker: ”Fäääääääärdig”.

Trodde aldrig jag skulle kontrollera innehållet i en potta och med ett leende på läpparna säga: ”Ååååååh va du är duktig kille.. Ska vi spola ned det i toaletten?”

Time changes… 😉

Annonser

2 thoughts on “Lite torr

  1. Härligt! Här är vi långt ifrån blöjfria, Sessorna vill varken använda potta eller toa. Men vi försöker intressera dem för det i alla fall. Tillslut går det väl.

    • Vi har ju erbjudit pottan som lek ett bra tag men han har visat att han inte tycker om blöjan så han var helt enkelt redo.. En sak är säker med dessa små: De kommer sova hela nätterna och de kommer bli blöjfria.. Någon gång 😉 Och det ger mig hopp. Kram på er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s