2,4 år

Tänk att vi har en liten kille som går att prata med på riktigt. Han säger vad han vill ( ibland med besked) han leker själv längre stunder, läser sagor för oss (börjar alltid med: ”Det var en gång..” Så sött…) dukar bordet till middag och tar alltid med sig tallriken av bordet och säger ”Tack för maten”.

Klär av sig byxor och nästan blöjan själv (den är inte så poppis just nu vilket vi är glada för) och går alltid på pottan för nummer två. Skönt för alla! Tröjan är svår att ta av sig och strumpor svåra att få på men vi tränar. Overall, mössa och vantar är inte omtyckta alls, det är alltid en liten fight när vi ska ut och han säger: ”Huhuhu, kallt ute”, när vi ska gå ut och jag kan bara hålla med.

Han räknar till 20 och till 10 på engelska 😉 Så härlig liten kille som är tidig med sitt språk och han vill ständigt ha nya utmaningar. Klart man är stolt.

I dag är vi inne och myser då vi i dalen här har haft -20 grader. Vi myser med att läsa en ny Barbapapabok ”Lär dig räkna med Barbapapa”, måla och titta på film.

I eftermiddag ska vi åka till min mamma och fika. Härlig helg!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s