Magen en kort historia

Jag är så trött på min mage nu att jag inte orkar göra ett långt blogginlägg om gårdagens läkarbesök.

Det resulterade i alla fall i att jag nu börjar äta Imurel en imunosuppresiv medicin och det känns så där med tanke på biverkningarna (illamående, håravfall, magproblem, nedsatt mäng av vita blodkroppar och ökad infektionskänslighet) man kan få av den.

Nu står jag på upptrappningsschema och ska lämna blodprover 1 g./vecka då man måste ha stenkoll på blodvärdena under medicineringen.

Jag har i alla fall världens bästa mag-tarmspecialist och mottagnigssköterska och de har nu sett till att jag får göra undersökningen under lätt narkos redan nästa torsdag. Jag fasar men inser att jag måste göra så vi kanske får ett svar på vad det är i mim tarm som gör att jag aldrig är normal i magen (för att uttrycka mig smakligt) och att jag har sån värk till och från.

Det jag måste jobba med mentalt nu är att dricka det laxerande medlet som man ska ta innan undersökningen. Det är pest och pina men det måste göras.

Håll nu tummarna för mig och magen.

Annonser

4 thoughts on “Magen en kort historia

  1. hålla tummarna, tårna och allt där mellan gör jag. oj vad jag lider med dig vännen… tycker du fått din del av ont och jobbigt redan 😦 . love you!

  2. Jag gjorde koloskopi för ett tag sedan och jag förstår din fasa inför laxermedlet.. Dricka 2-4 liter vätska på så kort tid är rätt ansträngande. Men det går ju det med! Vad är det för undersökning du ska göra?
    KRAM!

    • de ska undersöla både tunn-och tjocktarm samt magmun… Jag slipper Laxabon, den som man får dricka 4 liter på utan får Phosporal som är lite enklare. Jag kräks bara av Laxabonet 😦 Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s