Testa

Jag hoppas och håller tummarna att jag får möjlighet att testa denna nya sportdryck från Life.

Kanske blir mina morgonträningar lite mer energifyllda?

”Är du trött på att äta mängder med pasta före träningen? Brukar du dricka kolhydratrika sportdrycker i samband med träning som ger dig obehag i form av uppblåst mage? Life Sportdryck är baserad på Vitargo®, en unik patenterad kolhydrat anpassad för atleter, som snabbt ger dig ny energi utan att påverka din mage negativt. För att bibehålla prestationsförmågan under långvariga träningspass eller i samband med tävling behöver man regelbundet tillföra kroppen nytt bränsle i form av kolhydrater. A och O för att få önskad effekt är då att välja en kolhydratkälla som kroppen snabbt kan ta upp och omvandla till muskelglykogen.

Två vetenskapliga studier från Karolinska Institutet visar att Vitargo® passerar magen 80 % snabbare- och bildar muskelglykogen 70 % snabbare än kolhydratrika sportdrycker baserade främst på dextros och maltodextrin.

För bästa effekt ska man undvika att kombinera Life Sportdryck med andra typer av kolhydratkällor. Däremot går det utmärkt att kombinera Life Sportdryck med rent kreatin. Följ den rekommenderade doseringen på din kreatinprodukt och blanda kreatinet direkt i sportdrycken.”

Jag som tränar ca 4 ggr/ vecka och försöker bygga muskler skulle gärna vilja testa en sportdryck som får mig att orka mer då jag t ex tränar kondition. För visst är det inte bara muskliga herrar som ska få chansen att utvärdera denna nyhet? 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s