Titta hon…

Kryper snart! Vilken liten vilding vi har här hemma nu. Nöjer sig sällan med att ligga still på golvet. Det snurras, ålas lätt och kämpas med små händer som vill framåt. En sak är säker: Hon har en järnvilja!
Majskrokar är en storfavorit och nu när hon sitter helt stabilt i stolen är det en hjälp till att hålla bebis nöjd så alla kan äta middag tillsammans.

Vi äter annars gröt (Hipp ekologisk mild havregröt )på morgonen med lite fruktpure, lunch någon god puré och vatten, mellis nån smoothie eller ersättning beroende på hur morgonens intag varit, middag och alla andra mål ersättning och sista målet innan läggning har vi startat lätt med välling blandad i ersättning för att introducera smaken.
Både dottern och sonen har liknande ätmönster, det känns skönt!
Dottern är dock ingen sömnstrulare (tack och lov!) utan somnar runt 19-20 sover ibland ”bara” ca 4 timmar första passet sen äter, sover 5 timmar och äter och sover oftast till 7-8 igen. Men ganska ofta hoppar hon över första målet och vaknar inte förrän runt 2 på natten och äter och det är lyx för mig hur som. Jag somnar med henne och vaknar med henne.
Har man haft en riktig sömnstrulare som jag haft innan som dessutom kunde vakna och äta varannan timme då är att få sova 4-5 timmar i sträck oerhört obetalbart!

Alice är en nöjd tjej som oftast är glad och vill vara med överallt. Det märks att hon har fyra syskon.

Favoriten är storebror Isak som ofta gosar med syrran.

Tiden går fort. Den 26:e blev vår lilla tjej 6 månader! Ett halvt år! Lika lång tid till så är hon ett år… Läskiga tanke!

20130528-202216.jpg

20130528-202256.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s