Ny bok hos ekoleko

Jag som tänker en och två gånger extra då jag handlar leksaker och andra produkter tycker om när det kommer böcker som hjälper mig att göra smarta val.

Tyvärr är det mesta som våra barn är omgivna av fullproppade med ämnen som inte är hälsosamma.

Nu har tre unga mammor tillsammans skrivit boken ”Handla rätt för en giftfri barndom” och den kan du köpa här hos ekoleko.se för 145 kr.

Text från ekoleko:

”Istället för att kasta allt och börja om förordar författarna att fasa ut: behåll det du har hemma men gör ett bättre val nästa gång. Därför valde de att samla resultatet av sina undersökningar i denna bok, som ett positivit redskap för dig att använda när du köper nya produkter.

Utöver konkreta shoppingtips för ditt barns alla behov, överskådligt organiserade i kategorier som Leka, Sova, Äta, Sköta, m fl, förklarar författarna vad forskarna idag vet om gifterna, och ger dig handfasta råd om hur du ska tänka för att minska mängden skadliga kemikalier i era liv.

Handla rätt – för en giftfri barndom är ingen vanlig larmbok, utan en praktisk hjälpreda skriven av människor med insyn i problemet med gifter i vardagen. Boken förklarar inte bara vad som är fel och farligt utan hjälper dig att ge ditt barn rätt start i livet och en friskare framtid.”

 

Bild

 

Vill också passa på att berätta om de fina giftfria bitringarna som de säljer. Helt i naturgummi och i flera fina former och färger. Skönt att bita på när det kliar i tänderna.

Bild  60 kr och denna hand finns även i grön och orange. Alice har musen och grodan som är stora favoriter här hemma.

I webbutiken finns massor av fina leksaker som du med gott samvete kan ge bort till en nyfödd men de har saker för barn i alla åldrar!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s